CLEMENTONI CLEMMY POLTRONCINA PORTA MATTONCINI BIMBA 17141

L 3,750

L 3,750

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Kolltuku Clemmy Baby që riprodhon një qen të bukur është krijuar për të argëtuar të vegjlit me rehati
Përmban 10 tulla të buta Clemmy
Aktivitetet argëtuese interaktive të vendosura në bazën e kolltukut e ndihmojnë fëmijën të zhvillojë aftësitë manuale
Selia, një bazë argëtuese për lojën, është e fortë dhe mikpritëse dhe fsheh një ndarje praktike për ruajtjen e tullave
Tullat shumë të buta Clemmy Baby janë të sigurta, jo toksike dhe të lahen
Ngjitu në Krye