CLEMENTONI BABY SORT AND MATCH FISHING SET

L 1,500

L 1,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Mosha: +12 muaj.
 Një lojë klasike e përditësuar për ta bërë të thjeshtë, të dobishme dhe argëtuese për fëmijët, 
duke i lejuar ata të zhvillojnë koordinimin e tyre dhe të trajnojnë të menduarit e tyre logjik. 
Një kallam peshkimi me linjë magnetike për funksionim të lehtë dhe të menjëhershëm.
 Me 4 peshq të vegjël për t'u mbajtur në ndarjen me ngjyrën e duhur. 
Shporta është gjithashtu një varkë fotografike, kështu që fëmija juaj mund të luajë ndërsa lahet.
Ngjitu në Krye