CLEMENTONI Baby Shark cube EAN

L 1,900

L 1,900

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Mosha: 6-36 muaj.
 Një kub argëtues në formën e një peshkaqeni të vogël, plot me blloqe të buta Clemmy për të ndërtuar,
 luajtur dhe për t'u argëtuar pa pushim, kubi përmban 6 blloqe Clemmy, të larë dhe jo toksikë,
 të krijuar për të vegjëlit për të luajtur të sigurt, stimulon shkathtësi manuale dhe i ndihmon fëmijët të kuptojnë marrëdhëniet shkak-pasojë.
Ngjitu në Krye