CLEMENTONI BABY GARDEN

L 1,400

L 1,400

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një kopsht shumë i gjallë dhe argëtues i krijuar për t'i ofruar argëtim dhe mbështetje natyrale fëmijës suaj teksa ai zbulon forma dhe ngjyra
dhe zhvillon shkathtësinë e tij manuale.
Me këtë kopsht botanik origjinal, fëmijët tuaj më të vegjël do të argëtohen pasi vendosin lulet 
dhe perimet e ndryshme në mënyrë korrekte në hapësirat e duhura. 
Stimulon koordinimin dorë-sy dhe perceptimin vizual. 10-36 muaj.
Ngjitu në Krye