CLEMENTONI BABY FRUIT PUZZLE

L 1,500

L 1,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Mosha: +12 muaj.
 Puzzle frutash stimulon logjikën me lloje të ndryshme lojërash me vështirësi në rritje, 
për të shoqëruar fëmijët gjatë rritjes dhe për të inkurajuar zhvillimin e aftësive të tyre. 
Avokado hap dhe fsheh një top që mund të hiqet dhe të zëvendësohet. Ananasi përbëhet nga elementë që mund të grumbullohen.
 Portokallia hap dhe fsheh 4 segmente që mund të hiqen dhe zëvendësohen.
Ngjitu në Krye