Clementoni: Baby Clemmy Trenino Tocca E Impara

L 2,700

L 2,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një tren i butë i kompletuar me lokomotivë dhe karroca për të luajtur dhe eksploruar me duar.
Fëmija do të zbulojë relievet, format e tij, do të përjetojë butësinë e materialit Clemmy,
 duke përjetuar një përvojë shqisore që do ta ndihmojë atë të zhvillojë prekjen dhe zhdërvjelltësi.
Me shumë tulla me ngjyra të buta, për t'u përshtatur në vagona dhe në lokomotivë,
 ose njëra mbi tjetrën për të krijuar kulla me ngjyra të buta për t'u rrëzuar dhe më pas i rindërtohen... deri në pafundësi. 
vagonët mund të shkëputen dhe të bashkohen lehtësisht.Rrotat lejojnë që treni të lëvizë dhe të tërheqë trenin me vagonët e tij,
 të shpikë shumë histori dhe të udhëtojë me imagjinatë të pakufizuar sigurt në makinë larëse enësh (70 °C maksimumi) .
I konceptuar, projektuar dhe zhvilluar në Itali.
Clementoni Clemmy Touch And Learn Train. Lloji: Parkim makine, Gjinia e rekomanduar: Djalë/Vajzë, 
Ngjitu në Krye