CLEMENTONI ALLEGRA FATTORIA CUCU’ 17135

L 3,650

L 3,650

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Kjo fermë shumëngjyrëshe është gjithashtu një qendër edukative argëtuese për të folur për të mësuar në shoqërinë e 12 personazheve të gëzuar
Mësoni numrat, emrat dhe tingujt e kafshëve me shumë këngë gazmore dhe vjersha qesharake për fëmijë
Dera hapet, mulliri kthehet dhe dritaret rrëshqasin me efekte të këndshme qyqe
Kafshët e fermës janë të gjitha ndërvepruese me teknologjinë Smart Touch, për të përfshirë fëmijët në një botë argëtimi dhe mësimi
sasi
Ngjitu në Krye