CLEMENTONI ALBERELLO FORME E COLORI

L 3,850

L 3,850

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

FORMAT DHE NGJYRAT E CLEMENTONI ALBERELLO - 
Një pemë e bukur që përshtatet me forma dhe një qendër aktiviteti ndërvepruese, edukative, e folur për të argëtuar të vegjlit. 
Me 3 mënyra të lojës, ai stimulon mësimin e numrave, shkronjave, formave, ngjyrave dhe emrave të parë të kafshëve, madje edhe në anglisht, 
falë 4 kallëpeve të lëvizshme dhe 3 butonave ndërveprues. 
Dielli dhe ingranazhet kthehen vërtet, butoni i lëshimit të formës i lëshon format dhe e fton të voglin t'i ripozicionojë ato. 
Me shumë aktivitete mekanike stimulon zhvillimin e aftësive manuale dhe të kuptuarit e marrëdhënies shkak-pasojë.
Ngjitu në Krye