Clementoni 61597 Set Baby Basketball Counter

L 5,000

L 5,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Lojë 2 në 1: një rrjet argëtues dhe një qendër e larmishme aktivitetesh elektronike.
Edukim dhe të folur: mëson numrat falë një sensori optik që njeh lëvizjen e topit përmes rrathit. 
Udhëzon fëmijët teksa mësojnë rreth formave dhe ngjyrave në italisht dhe anglisht. Përmban këngë argëtuese, vjersha argëtuese për fëmijë 
dhe shumë efekte qesharake të tingullit dhe dritës.
Ngjitu në Krye