Clementoi Pet Lab My 4-Legged Friends

L 3,600

L 3,600

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një lojë për fëmijët dhe familjet e tyre e krijuar për të forcuar lidhjen me kafshët shtëpiake. Një komplet modular, i thjeshtë dhe intuitiv që mund të kombinohet dhe përdoret në mënyra të ndryshme!

Lojërat, shtigjet dhe aktivitetet e ndryshme të propozuara ofrojnë mjaft informacion shkencor mbi qentë dhe macet, karakteristikat e tyre dhe mënyrën e krijimit ose forcimit të një lidhjeje të veçantë.

Një lojë që fokusohet në përmirësimin e marrëdhënieve me kafshët dhe edukimin e duhur të tyre, me theks të veçantë në plotësimin e nevojave të tyre.

E bërë tërësisht nga plastika e ricikluar, ajo u zhvillua me ekspertë në edukimin e qenve dhe maceve dhe është miratuar nga Shoqata Botërore për Mbrojtjen e Kafshëve.

Përmban një manual që përmban fotografi dhe përshkrime të hollësishme, plus një ditar të veçantë për t'u përshtatur duke shkruar përvojat e përbashkëta, fakte kurioze dhe përparimin e bërë.

Një komplet që përmban forma zbavitëse dhe receta të shijshme për përgatitjen e biskotave të shpërblimit për kafshën tuaj shtëpiake.

Mosha: 7+
Ngjitu në Krye