Claw Machine Doll Machine with 12 Dolls, Removable Remote Control, USB Cable, Adjustable Sounds and Lights, Best Gift Toy for Kids (Blue)

L 2,900

L 2,900

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Fëmijët mund të përjetojnë kënaqësinë e kukullave të kapjes në çdo kohë. Ju mund të shtoni një shumëllojshmëri lodrash, karamele, ushqime. Fëmijët mund të zhvillojnë durim, besim dhe kreativitet dhe të përmirësojnë inteligjencën. Makina me kthetra blu është më e përshtatshme për djemtë. Makina me thua rozë është më e përshtatshme për vajzat.
CILËSIA E LARTË: E bërë nga plastika e cilësisë së lartë, jo toksike dhe e padëmshme, me certifikatë produkti, në përputhje me standardet evropiane dhe amerikane të lodrave. Mbroni shëndetin dhe sigurinë e fëmijëve.
DHURATA MË E MIRË: Kjo është dhurata më e mirë për fëmijët, qoftë ditëlindje, Krishtlindje apo festë. Mund t'i bëjë fëmijët fokusin e festës, të lejojë të rriturit dhe fëmijët të luajnë së bashku.
SHUMËFUNKSION: Telekomanda e shkëputshme, 4 lloje të rregullimit të volumit, një shumëllojshmëri muzike gjatë lojës, rregullim i fikjes së dritës, demonstrim automatik, funksion automatik i gjumit 5 minuta etj.
MODI I DYFISHTE TË FUQISËS: Makina e kukullave mundësohet me kabllo USB (mund të lidhet me një laptop, karikues) ose 6 bateri x "AA" (nuk përfshihen), telekomanda përdor 2 bateri x "AAA" (nuk përfshihen).
Ngjitu në Krye