Clappy Scimmietta Interattiva

L 5,700

L 5,700

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Clappy është një majmun i vogël argëtues me dy mënyra të ndryshme loje.
 Shtypja e putrës së majtë aktivizon modalitetin e të folurit, ndërsa shtypja e putrës së djathtë Clappy këndon këngën "If you're lumtur, you know it",
 duke duartrokitur me ritëm dhe faqet i ndriçojnë. 
Sipërfaqja e Clappy mund të lahet për pastrim të lehtë. E pershtatshme per femije nga 10 muajsh. Tre bateri "AA" janë të përfshira.
Ngjitu në Krye