Casetta Forme E Colori di Clementoni

L 2,750

L 2,750

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Loja tipike e fëmijërisë së hershme është një mbështetje e dobishme për të mësuar forma dhe ngjyra dhe stimulon shikimin dhe shkathtësinë.

Për të pasuruar këtë shtëpi të këndshme ka edhe një numërator shumëngjyrësh dhe një lule të këndshme rrotulluese.

Funksioni Try Me. Casetta Forme E Colori nga Clementoni

Ngjitu në Krye