Cante termike Maped

L 1,700

L 1,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Lehtë për tu hapur – zinxhirët e dyfishtë hapen lehtësisht, perfekte për Duart e vogla!

Ndërtimi i pëlhurës së izoluar pastrohet lehtë me një leckë të lagur ose sfungjer.

Dizajn novator me mbajtësen e integruar të shisheve të ujit & hapësirën e etiketës së emrit!

Rrip i rregullueshëm i mbushur me tek pozicioni i shpatullave është i rehatshëm për tu mbajtur dhe përdorur.

Përmasat: 20.3 x 13 x 27 cm.

Ngjitu në Krye