Cante shkolle Shout Dance

L 5,800

L 5,800

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Çantë shpine e organizuar në pëlhurë poliester.
 Mbrapa e mbushur dhe e paraformuar, rripa shpatullash të mbushura të mbuluara me rrjetë,bazë e mbushur.
 Ndarje e brendshme e ndarë e dyfishtë me hapje zinxhiri të sipërm. 
Ndarje e përparme e rrumbullakosur me zinxhir. Xhep i fshehur përpara me zinxhir. 
Xhepi i hapur anash.Permasat : Lartësia 41 cm - Gjerësia 28 cm - Thellësia 19 cm.
Ngjitu në Krye