Cante shkolle MiracleTunes

L 4,300

L 4,300

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Canta ergonomike per vajza me mbeshtetje komforte per shpinen dhe dizajn me temina

Me xhep ne pjesen e perparme dhe nje ndarje te madhe per te mbajtur te gjithe aksesoret e shkolles

Me rripa per mbeshtetje komforte te shpines dhe doreze mbajtese per lehtesi transporti

Me nje xhep te vogel ne pjesen e brendshme per te mbajtur aksesoret e vegjel

Pjesa e perparme qe mbulohet vjen me shkrimin “Miracle Tunes” me temina

Perbere nga material 100% poliester

Permasat :

Gjatesia: 13 cm + 9 cm shtese nga hapja e zinxhireve

Gjeresia: 34 cm

Lartesia: 42 cm

Ngjitu në Krye