Çante Shkolle Lol Surprise

L 6,300

L 6,300

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Cante shpine me kapese me kukullat e preferuara Lol Surprise.

Me rripa te mbushur e te rehatshem dhe me xhepa te madhesive te ndryshme per te mbajtur sendet e shkolles.

Ngjitu në Krye