Cante shkolle Gormiti

L 6,500

L 6,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Çantë shpine e zgjerueshme me zinxhir për të rritur kapacitetin e ngarkesës .

Të rehatshme dhe të bollshme me mbështetësen “Back back” dhe rripat e mbushur.

Xhep përpara, xhep brenda, dorezë pëlhure.

Me efekte drite.

 

Ngjitu në Krye