Çante shkolle Fashion Vibes

L 6,000

L 6,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Cante shkolle me zinxhire Fashion Vibes.

Me rripa shpine te rehatshem dhe me xhepa te ndryshem per te vendosur mjetet e nevojshme shkollore.

Ngjitu në Krye