CANTE SHKOLLE EST. LOL PREZIOSI

L 6,500

L 6,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

NDARJE TE DYFISHT E BRENDSHME, SHPINORE ERGONOMIKE.RRIPAT E MBUSHUR ME SFUNGJER PER NJË REHATI GJATË TRANSPORTIT.

XHEPI I PAR ME MBYLLJE ZINXHIR SI DHE NJE XHEP TJETËR MBI DIZAJNIN LOL.

RRJETË E ZGJERUESHME NE ANË PËR SHISHE UJI.

DIMENSIONET : 40 X 31 X 15 CM

Ngjitu në Krye