Cante shkolle Ben 10

L 4,400

L 4,400

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

E rehatshme, e gjerë, e bukur: 
një çantë shpine Ben 10 perfekte për shkollën fillore. 
Mbështetësja është e rehatshme, e projektuar për mirëqenien e të vegjëlve. 
Xhep përpara, xhep i madh brenda dhe xhep më i vogël në kapak. 
Zinxhirët anësorë ju lejojnë të rrisni kapacitetin e tij, fundin e mbushur, rripat e rregullueshëm të shpatullave.
 Përmasat: 28 x 13 x 40 cm
Ngjitu në Krye