Cante shkolle Avengers

L 6,500

L 6,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Canta e shkolles per djem e dizenjuar ne ngjyra te forta: e verdhe,e kuqe dhe blu e erret.

Permasat e cantes jane 45 x 35 x 20 cm.

Ngjitu në Krye