Cante kopeshti me rrota Princess

L 3,200

L 3,200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Cante kopshti me rrota me cilësi e nivelit të lartë.
1 ndarje me zinxhir - 1 xhep me zinxhir - 1 xhep anash.
Përmasat: 34 cm e lartë, 28 cm e gjerë dhe 10 cm e thellë.
I përshtatshëm për fëmijët në kopsht.
Ngjitu në Krye