Cante kopeshti Frozen

L 2,700

L 2,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

E përkryer për fëmijët e kopshtit.

Ideale për moshat nga 2 deri në 5 vjeç.

Ndarje e vetme. Mbyllje zinxhirësh.

Zinxhiri ka dy tërheqëse për ta hapur më lehtë.

Doreza në pjesën e sipërme për ta mbajtur me dorë.

Rripat janë të rregullueshëm dhe të mbushur për të varur lehtësisht çantën e shpinës në shpinë.

Ka një kartë identifikimi personal në anën e pasme.
Ngjyrë blu e hapur me shkëlqim argjendi.

Materiali: poliestër.

Përmasat: 22x10x27cm.
Ngjitu në Krye