Cante kopeshti Avenger

L 2,700

L 2,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Përmasat: 32cm x 38cm x 12cm
Për fëmijët e moshës: 4-6 vjeç
Xhepi i përparmë
Dy xhepa me rrjetë shishe uji anash
Rripat e shpatullave të mbushura dhe të rregullueshme.
Mbështetje ergonomike e panelit të pasmë të mbushur.
Ngjitu në Krye