Basketball Hoop Dolu

L 4,600

L 4,600

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Loje basketbolli Dolu

I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Bërë nga materiali plastik i cilësisë së lartë,
 i qëndrueshëm dhe i sigurt për fëmijë, që pastrohet lehtësisht dhe zgjat me vite
Topi nuk përfshihet.
Për fëmijët e moshës 3+.
Ngjitu në Krye