BAMBOLA NENUCO CONIGLIO

L 1,750

L 1,750

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Nenuco është një lepur Pashkësh dhe mban një vezë për ta dekoruar.
 Si vezët e vërteta të Pashkëve. Brenda vezës, gjendet një surprizë.
Ngjitu në Krye