BABY GARDENER CHICCO

L 7,700

L 7,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Baby Let's Garden
Një qendër fantastike për këmbësorë dhe aktivitete 2 në 1 për të mësuar dhe luajtur. Kopshtari i bebeve është lodra e ecjes me hapat e parë e cila stimulon kopshtarin tuaj të vogël të mësojë se si të ecë në siguri të plotë në shoqërinë e kopshtarit qesharak të ariut. Ai gjithashtu stimulon lojën e roleve dhe koordinimin manual falë aktiviteteve të shumta:
 
Ndërvepruese Lule në ujë me drita dhe tinguj. Ujitni lulet për të dëgjuar rrjedhjen e ujit dhe tinguj qesharak muzikorë.
 
Ndarës elektronik i formave me 3 forma të ndryshme dhe tinguj qesharak.
 
Lëvizja e mollëkuqes, dielli rrotullues me trokitje argëtuese.
 
Karakteristikat:
Katër rrotat e mëdha rrisin qëndrueshmërinë e produktit dhe hapësira e madhe për këmbët e bëjnë më të lehtë për fëmijët të fillojnë të bëjnë hapat e tyre të parë.
Për më tepër, doreza ergonomike i lejon fëmijët të trajtojnë produktin në një mënyrë të rehatshme dhe të sigurt.
 
Rekomandimi i moshës: 9m-24m
Bateritë: 2 x AA 1.5 V
Përmasat e produktit: 50.5 x 18 x 38.5 cm
Ngjitu në Krye