BABY CLEMENTONI VALENTINA SCOOTERINA PRIMIPASSI LUCI SUONI

L 6,000

L 6,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Lojë 2 në 1: është një skuter tërësisht rozë i krijuar për të shoqëruar vajzat e vogla gjatë hapave të tyre të parë 
dhe gjithashtu një qendër aktivitetesh edukative argëtuese. 
Mëson shkronjat dhe numrat në italisht dhe anglisht, ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, gjuhës, imagjinatës, 
perceptimit vizual dhe dëgjimor, me shumë tinguj dhe këngë gazmore. Shporta është një vend i formës jo-elektronike
 ku mund të futni 3 format e përfshira në lojë dhe drita do të ndizet. Italisht dhe anglisht dygjuhësh.
Kërkon 2 bateri AA. Bateritë nuk përfshihen.
Ngjitu në Krye