Artù Il Re Tamburo

L 3,650

L 3,650

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Argëtimi është i garantuar me Arthurin, daullen muzikore
Me shumë këngë të gëzuara dhe melodi argëtuese; nëse e bëni të ndizet vetë, ndryshon ritmin e muzikës sipas shpejtësisë,
duke krijuar efekte zbavitëse tingulli dhe dritë
Fëmija mund ta rrotullojë dhe ta trokasë me duar ose të shtypë butonin në formë kurore
Kurora është një buton muzikor, pianoja interaktive luan si një daulle e vërtetë me shumë efekte drite
Krahët mund të hapen dhe mbyllen, baza jo rrëshqitëse siguron qëndrueshmëri kur tamburi rrotullohet
Ngjitu në Krye