Archeogiocando Velociraptor Luminoso al Buio

L 1,600

L 1,600

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Velociraptor, krijesa legjendare e kohëve parahistorike vjen në jetë në një lojë për paleontologë të vërtetë!

Çekiçi dhe dalta janë mjetet e përsosura për të gërmuar tullën dhe për të zbuluar skeletin e këtij dinosauri të jashtëzakonshëm! Skeleti shkëlqen në errësirë!

Ngjitu në Krye