ANTARCTIC EXPLORATION (MECHANICS LABORATORY)

L 2,900

L 2,900

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një laborator i gjerë që i prezanton fëmijët me botën e inxhinierisë dhe mekanikës  
Një komplet shkencor i jashtëzakonshëm për të filluar zbulimin e Antarktidës dhe për të thyer akullin me botën e mekanikës dhe inxhinierisë!
Me më shumë se 350 komponentë, fëmija mund të ndërtojë 20 modele automjetesh për eksplorimin e Antarktikut duke përfshirë kamion, borë fryrës,
traktor, hovercraft dhe mbi 30 aplikacione teknike
Kamioni është i pajisur me një makinë artikuluese dhe kullë, një frëngji me rrotullues vinç, 
një timon me raft dhe një lopatë e përparme e rregullueshme: për aventura të pabesueshme në akull!
APP-ja e pabesueshme e Laboratorit të Mekanikës, me udhëzimet e tij interaktive 3D, do ta bëjë të lehtë dhe argëtues ndërtimin e modeleve
Manuali i ilustruar shoqëron fëmijën në krijimin e modeleve, duke prezantuar konceptet e para të fizikës, inxhinierisë. dhe mekanika
Ngjitu në Krye