AMAZING CHEMISTRY

L 4,500

L 4,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një komplet për eksperimente mahnitëse të kimisë! 
Një laborator për shkencëtarët aspirantë për të krijuar mbi 180 eksperimente dhe për të zbuluar sekretet e kimisë në siguri të plotë.
Kompleti përmban shumë substanca për të eksperimentuar me reaksione kimike të mahnitshme dhe për të rikrijuar efekte të jashtëzakonshme!
Të gjitha eksperimentet përshkruhen me anë të imazheve të shoqëruara me shpjegime të qarta 
dhe të hollësishme dhe janë mbledhur në një manual udhëzimi që e kthen kiminë në një supë.
Ngjitu në Krye