Akrilikët e Amsterdamit

L 680

Një gamë e gjithanshme dhe e gjerë akrilikesh me një konsistencë të trashë dhe një kohë të shpejtë tharjeje.

L 680

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një gamë e gjithanshme dhe e gjerë akrilikesh me një konsistencë të trashë dhe një kohë të shpejtë tharjeje. Akrilikët e Amsterdamit janë shumë të përhershëm, kanë qëndrueshmëri të shkëlqyer në dritë dhe përzihen mirë me markat e tjera të bojës akrilike. Tubat janë të riciklueshëm.

Ngjitu në Krye