L 1,450

L 1,450

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Lehtë për t'u hapur
100% rezistente ndaj rrjedhjeve
I sigurt për ushqim
Pa BPA
Lehtë për t'u pastruar
Përshkrim:
E përkryer për shkollë;. Fëmijëve u pëlqejnë ngjyrat e ndezura dhe dizajni i lehtë për t'u rrëmbyer dhe për t'u ndjekur ndërkohë që e shijojnë atë.
Përmbledhje:
Përmasat e produktit: 22.0 x 30.0 x 13.0 cm

Mosha e rekomanduar: E përshtatshme për 3 vjet e lart
Ngjitu në Krye