L 1,800

L 1,800

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një set ngjyrosje plot ngjyra! Një komplet shumëngjyrësh me shumë aktivitete përfshin 50 vegla ngjyrosëse të gjalla dhe të larmishme,
 kuti me laps për të ndërtuar dhe dekoruar dhe një kuti kartoni të ripërdorshme në modë për veglat tuaja për t'u ngjyrosur.
Seti përmban:
lapsa me 16 ngjyra
12 stilolapsa me majë Color’Peps Jungle
16 shkumësa ngjyrosëse
6 tuba ngjitës me shkëlqim
Ngjitu në Krye