24 Maped Color’Peps Oops!

L 620

Lapsat për ngjyrosje me majën e gomës ofrojnë mbulim të madh dhe fshihen lehtësisht.

L 620

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Lapsat për ngjyrosje me majën e gomës ofrojnë mbulim të madh dhe fshihen lehtësisht. Forma trekëndore ofron kapje të lehtë, perfekte për fëmijët e apasionuar pas artit që duan të vizatojnë, ngjyrosin, dekorojnë dhe pasurojnë vizatimet e tyre.

Ngjitu në Krye