Soap Bubbles Lab

L 2,400

L 2,400

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Laboratori i flluskave të sapunit: Një laborator fantastik për krijimin dhe lojën me masat e flluskave të sapunit 
Me zgjidhjen speciale dhe makinën elektrike për gjuajtjen e flluskave mund të argëtoheni duke bërë që ngarkesa të mëdha dhe të vogla flluska sapuni të fluturojnë nëpër ajër Makina e flluskave funksionon me 2 bateri .
Kompleti përmban gjithashtu instrumente speciale dhe një recetë për zgjidhjet më të mira të flluskave për të bërë flluska të mëdha dhe të forta
Manuali i ilustruar ju udhëzon nëpër faza të ndryshme të eksperimenteve.
Dhe për argëtim të pafund, përdorni manualin e udhëzimeve për të bërë zgjidhjet tuaja të sapunit.
Ngjitu në Krye