L 2,000

L 2,000

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Le të shkojmë në gjueti me Baby Shark dhe gjithë familjen! Do t'ju tregojë se çfarë keni për të gjuajtur. 
Rrotulloni timonin dhe gjeni kartat që përputhen me anëtarin e familjes së treguar. Për të fituar, 
do t'ju duhet të grumbulloni tre grupe me katër letra të njëjta. 
Pra, le të shkojmë! Hidhni një spërkatje dhe zhytuni në argëtim të pakufizuar me këtë lojë të re dhe argëtuese për të gjithë familjen. 
Kërkon dy bateri AA (të përfshira).
Ngjitu në Krye